top of page
Search

River Earth Bathroom Цялостно Решение за Баня


В Buldecor 21 предлагаме цялостно решение за Вашата баня. Ние работим по проект на интериорен дизайнер или създаваме за Вас проект. Във всеки случай ние минаваме заедно с Вас през всички стъпки на процеса и заедно създаваме пространтво за живот. Банята днес е стая за релакс, креативно място за уединение, най-важното място в апартамента след всекидневната. Днес стойността на апартамента до голяма степен се определя и от качеството на изпълнение на банята, и съответно инвестицията в това пространство е от огромно значение.

Изпълнението на банята е сложно и изисква време, както и сериозни технически умения. Доброто планиране своевременно спестява излишни разходи и ненужни промени по време на работния процес.

Ние в Buldecor 21 следваме прости стъпки и минаваме заедно с Вас през целия процес на обзавеждане на баня с лекота.

  1. Установете Вашите нужди - Започнете да мислите кой ще ползва банята. Това ще бъде баня за двама или баня за гости? Tърсите романтично усещане или по-скоро ярък и взимащ дъха интериор?

  2. Взимане на мерки и установяване на разпеделение - В случай, че все още не работите с интериорен дизайнер, е време да си представите разположението на отделните модули във вашата баня. Какви компоненти искате тя да включва? Какво всъщност е възможно и кое е само фантазия?3. Време е да се инспирарате, почерпете идеи. Започнете да гледате цветове, видове плочки, бои. Важни са компонентите, които се вграждат, а именно това са душове, мивки, тоалетна, биде и всичко останало. Това е креативен процес и Ви е необходимо вдъхновение. В тази част е необходимо въображение.


Избор на подов гранитогрес

Flaviker

River/ Earth 60x60x0.9cm

23 views0 comments
bottom of page